Suomen talous kohenee ja Woodfoxilla piisaa kiirettä

heinäkuuta 09, 2018

WoodFoxin toiminnassa kesä ja kohentunut taloustilanne näkyvät selvästi. Kiirettä siis piisaa!

Monet ovat nyt satsanneet piharakentamiseen ja Woodfoxilta tilaillaan paljon esimerkiksi leikkimökkejä ja pihavarastoja. Grillikatoksia ja terasseja rakennellaan myös kovasti juuri nyt.

Taloustilanteen koheneminen näkyy tämän vuoden kesässä myös siten, että monia aiemmin lykättyjä peruskorjauksia ja pintaremontteja hoidetaan kuntoon vasta nyt. Työvoimapuolella tehdään saaneerauksia, korjataan kattopellityksiä ja maalataan aitoja.

Hyvistä tekijöistä on pulaa

Omalla tavallaan sekä positiivista että negatiivista kehitystä on se, että ammattitaitoisten tekijöiden löytäminen juuri nyt on vaikeampaa kuin vielä viime vuonna. Positiivista tässä on tietenkin se, että hyville tekijöille on töitä ja tilausta.

Työnantajien ja rekryalan näkökulmasta negatiivista on se, että hyvien tekijöiden löytäminen on entistä vaikeampaa. Joillakin aloilla arvonsa tuntevat osaajat ovat jopa ruvenneet kilpailuttamaan palkkojaan koska tekijöitä on vähemmän kuin tilausta.

Woodfoxin jätekatos mukana Porin asuntomessuilla

Woodfoxin jätekatoksista on tullut viime aikoina paljon hyvää palautetta. Kun roskat laitetaan piiloon, muuttuu koko talon tai taloyhtiön ilme kummasti. Saadun palautteen perusteella hinta-laatusuhde on ollut kohdallaan ja mallista on tykätty kovasti.

Nyt heinäkuussa Woodfox on mukana Porin asuntomessulla, jotka pidetään 6.7.-5.8.2018. Paikan päältä löytyy mm. muuan Jukkatalon pihasta Woodfoxin kaksiosainen jätekatos. Jos siis olet suuntaamassa asuntomessuille, niin katsasta roskakatoksemme livenä paikan päällä.

Uudesta monitoimikatoksesta todellinen hittituote?

Woodfoxilta on tullut nyt myös aivan uudenlainen monitoimikatos, josta voidaan muokata useita eri vaihtoehtoja. Rakenne on ilmava ja siitä saa kätevästi esimerkiksi:

  • puuliiterin 
  • pyöräkatoksen 
  • jätekatoksen. 

Poistamalla liukuovet, katos voidaan muuttaa kätevästi myös kesäkeittiöksi. Tuote siis mukautuu moneksi.PS:
Katsasta Woodfoxin roskakatokset verkkokaupasta »

0 kommenttia