Skandinaaviset ja modernit leikkimökkimme ovat kiinnittäneet huomiota maailmalla

syyskuuta 30, 2018

Viimeksi kerroimme uuden mallisten roskakatostemme valtavasta kysynnästä, mutta kova on menekki myös leikkimökeillä.


Lämmin ja työntäyteinen kesä on jo takana päin, mutta vipinä ja vilske WoodFoxilla sen kuin jatkuu. Positiivista on tietenkin se, että töitä riittää.

Skandinaavisesta ja modernista muotoilustaan kehuja saanut leikkimökkimme on herättänyt huomiota ulkomailla asti. Tämän tiimoilta olemme nyt alustavasti neuvotelleet yhteistyön aloittamisesta erään Norjalaisen toimijan kanssa.

Moderni, pulpettikattoinen leikkimökkimme puhuttelee skandinaavista makua ja tarjoaa mielekkään vaihtoehdon tavanomaiselle harjakattoiselle mallille.

Leikkimökin turvallisuus ja muunneltavuus keräävät kiitosta

Persoonallisen muotoilunsa ohella WoodFoxin leikkimökit on myös suunniteltu mahdollisimman turvallisiksi. Mökin ikkunat on tehty muovista, jolloin vältytään sirpaleilta ja särkymisvaaralta.Mökkiin kuuluu vakiona mm. magneettien avulla ylhäällä pysyvä kioski-ikkuna kauppaleikkeihin, sekä täyskorkea ”piilo-ovi”, josta mökkiin voidaan viedä tavaroita vaikkapa talvisäilytykseen. Tämä on kätevä tapa hyödyntää hankittua rakennelmaa silloin kun varsinainen leikkikausi on tauolla.

Leikkimökki on monella tapaa muunneltava. Päätös esimerkiksi oven paikasta ja kätisyydestä voidaan jättää kasausvaiheeseen, eikä sitä tarvitse päättää etukäteen.

Lisävarusteilla lisää toiminnallisuutta ja mukautuvuutta

Lisävarusteina leikkimökkeihin voidaan rakentaa ja asentaa erilaisia kaiteita ja muita lisäosia. Kaikki asiakkaiden erikoisetkin ideat pyritään aina mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan.


Tarpeen mukaan mökkiin voidaan tehdä esimerkiksi useampia ikkunoita tai kioskiluukkuja. Kappaleet voidaan myös maalata halutun väriseksi jo WoodFoxilla ennen toimitusta ja joskus on haluttu ja toteutettu ikkunoita myös täyskorkeaan piilo-oveen.

Leikkimökin sisätiloja varten voidaan toimittaa myös vaikkapa liitutaulu koululeikkeihin tai kaupan tai kioskin hinnastoa varten. Saatavilla on myös mökin ulko- tai sisäpuolelle asennettava tiski, jonka saa tarvittaessa käännettyä muiden leikkien ajaksi alas pienempään tilaan.

Valoisuutta saa lisättyä kattoikkunalla tai valokatteella leikkimökin terassiosassa.

Leikkimökin tuunaus voidaan viedä vaikka miten pitkälle

Leikkimökin tuunauksessa ainoa raja on lopulta mielikuvitus ja hyviä ideoita löytyy netistä paljon. Katso esimerkiksi nämä parin vuoden takaiset blogijutut WoodFox-leikkimökin tuunauksesta:


Noilla parin vuoden takaisilla asuntomessuilla leikkimökkimme saikin jo paljon positiivista huomiota, mikä on jatkunut aina näihin päiviin asti.

Lisää esimerkkejä leikkimökeistä?

Olemme myös keränneet erilaisia leikkimökkiversioita kotisivujemme referenssit -osioon ja sinne tulee varmasti vielä lisää lukuisia erilaisia toteutuksia.

Joitakin toteutuksia saatamme välillä esitellä myös Facebook-sivuillamme »

0 kommenttia