Tiedätkö kenellä pysyisi työkalut kädessä?

tammikuuta 24, 2019

WoodFox etsii yhteistyökumppaneita leikkimökkien ja roskakatosten pystyttämiseen eri puolille Suomea.


Viime vuoden loppu oli kiireistä aikaa, mutta vuosi 2019 on alkanut varsin verkkaisesti. Meille tyypillistä onkin, että kiireisin sesonki alkaa kevään kynnyksellä ja nyt on hyvää aikaa valmistautua tulevaan.

Monitoimikatosten jatkokehittelyyn on panostettu edelleen ja ensi vuoden kesäkeittiö-, roskakatos- ja leikkimökkisesonkiin valmistaudutaan tekemällä osia ja moduuleita valmiiksi.

Asentajakumppaneita kaivataan eri puolille Suomea

Monet asiakkaamme pystyttävät tilaamansa leikkimökit ja monitoimikatokset mielellään itse, mutta joukossa on myös asiakkaita, jotka tarvitsisivat apua niiden pystyttämiseen. Myös pintakäsittelyn osa haluaisi ostaa ja maalaustaitoiselle siinäkin olisi hommia.

Joissakin tapauksissa voidaan tarvita myös pieniä maanrakennus- ja alustustöitä, jotka osaava kaveri hoitaisi käden käänteessä. Jos siis tunnet sopivan sekatyömiehen (tai vaikka rakennusalan pienyrittäjän), joka kaipailisi silloin tällöin pientä lisähommaa, niin vinkkaa tästä mahdollisuudesta hänelle.

Yhteistyökumppaniksi voi olla yrittäjä, mutta myös esimerkiksi rakennus- tai puualan opiskelija tai eläkeläinen, joka haluaa tienata vähän lisätuloa. Isompiin rahoihin pääsisi toki käsiksi tekemällä asennusten lisäksi jälleenmyyntiä.

Suurille ja pienille paikkakunnille

Olemme jo viritelleet asennusyhteistyötä pohjoisen suuntaan. Seinäjoella ja Lapualla teemme lisäksi tiivistä yhteistyötä paikallisen K-raudan kanssa ja tuotteemme ovat hyvin edustettuna myös mm. tulevilla pihakalustepäivillä.

Uusia yhteistyökumppaneita kaipailemme erityisesti Turkuun, Tampereelle, Ouluun, Joensuuhun, Jyväskylään ja Helsinkiin.

Asennuspalvelun lisäksi monet asiakkaamme ovat toivoneet mahdollisuutta käydä katsomassa tuotteitamme kotikaupungissa paikan päällä, joten olisi hienoa, jos olisi mahdollista saada pystytettyä myös mallikappaleita asennettavista leikkimökeistä ja pihakatoksista.

Tutustu WoodFox Oy:n tuotteisiin

WoodFox Oy on vuonna 2003 perustettu yhteiskunnallinen yritys. Myymiimme leikkimökkeihin, jätekatoksiin ja muihin tuotteisiimme voit tutustua verkkosivuillamme »


0 kommenttia